WALENTYNKI 14.02
Crème de la crème by Adam Adamczak TOP CHEF Polska
Co nasz szef kuchni przygotował na ten wieczór? Wszystko, co najlepsze! Sprawdź menu i zrób rezerwację już dziś!
MENU DEGUSTACYJNE
PRZYSTAWKA
Ravioli z małżami św. Jakuba, sosem na bazie wina solaris i białych winogron
ZUPA
Bulion z pieczonej perliczki aromatyzowany wędzoną herbatą z pierogami nadziewanymi perliczką i pistacjami.
DANIE GŁÓWNE
Stek z jelenia, flan z pasternaku, rydze, sos truflowy
DESER
Krem czekoladowy z piernikiem, owocami derenia i sorbetem z czarnej porzeczki
MENU vege
PRZYSTAWKA
Ravioli z kasztanami, topinamburem, pigwą i sosem orzechowym
ZUPA
Krem z wędzonych ziemniaków z pierogami nadziewanymi wędzonym twarogiem i kaszą gryczaną
DANIE GŁÓWNE
Stek z kalafiora z jajkiem przepiórczym, musem z kalafiora i kaparami z owoców czarnego bzu
DESER
Krem czekoladowy z piernikiem, owocami derenia i sorbetem z czarnej porzeczki
Menu degustacyjne 199 zł/os.
Paring win 99 zł/os.
--
Zrób rezerwację już teraz!
restauracja@concordiataste.pl | tel. +48 609 002 964
online: http://bit.ly/3HnvsD2