WALENTYNKI Crème de la crème by Adam Adamczak TOP CHEF Polska

Kategoria:

WALENTYNKI 14.02

Crème de la crème by Adam Adamczak TOP CHEF Polska

 

Co nasz szef kuchni przygotował na ten wieczór? Wszystko, co najlepsze! Sprawdź menu i zrób rezerwację już dziś!

 

MENU DEGUSTACYJNE

PRZYSTAWKA
Ravioli z małżami św. Jakuba, sosem na bazie wina solaris i białych winogron

ZUPA
Bulion z pieczonej perliczki aromatyzowany wędzoną herbatą z pierogami nadziewanymi perliczką i pistacjami.

DANIE GŁÓWNE
Stek z jelenia, flan z pasternaku, rydze, sos truflowy

DESER
Krem czekoladowy z piernikiem, owocami derenia i sorbetem z czarnej porzeczki

MENU vege

PRZYSTAWKA
Ravioli z kasztanami, topinamburem, pigwą i sosem orzechowym

ZUPA
Krem z wędzonych ziemniaków z pierogami nadziewanymi wędzonym twarogiem i kaszą gryczaną

DANIE GŁÓWNE
Stek z kalafiora z jajkiem przepiórczym, musem z kalafiora i kaparami z owoców czarnego bzu

DESER
Krem czekoladowy z piernikiem, owocami derenia i sorbetem z czarnej porzeczki

Menu degustacyjne 199 zł/os.
Paring win 99 zł/os.

——

Zrób rezerwację już teraz!

restauracja@concordiataste.pl | tel. +48 609 002 964

online: http://bit.ly/3HnvsD2